Onze locaties - Elan Training

Onze locaties

Onze locaties

Tijdens onze trainingen en opleidingen zitten we niet alleen in de schoolbanken. We voeren ook opdrachten en oefeningen uit in de buitenlucht. Bovendien zijn onze meerdaagse modules altijd inclusief overnachting.

We vinden het daarom belangrijk dat onze accommodaties de juiste sfeer en het comfort bieden om ongedwongen maar resultaatgericht te kunnen werken. We creëren op onze locaties graag een warm huiskamergevoel, waar jij je gedurende je opleidingsdagen thuis kan voelen.

Sfeer

Leren in buitengebied en buitenlucht

Elan Training is één van de grondleggers van het ervaringsleren. Praktijk en theorie zijn op een dynamische manier in onze opleidingsmethodiek verweven; we houden intervisie en gaan ècht met onze studenten aan de slag, ook in de buitenlucht. Onze locaties zijn daarom een belangrijk aspect van onze opleidingen. Ze bieden de ruimte, het comfort en vooral de sfeer die nodig zijn om in een vertrouwde, inspirerende omgeving te studeren, te doen, te experimenteren, te luisteren, te observeren, te reflecteren en te handelen.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×