Nieuwe website - Elan Training

20.08.20

Nieuwe website

Elan Training heeft een make-over gehad! Onze huisstijl is vernieuwd en onze website vervangen door eigentijdse versie.

Wie zegt graag up to date zijn moet natuurlijk bereid zijn op alle fronten mee te gaan met de tijd. Om die reden hebben onze huisstijl en dus ook onze website een metamorfose ondergaan!

Het was ook wel nodig, een nieuwe website. Want we zijn een innoverende organisatie met medewerkers die het belangrijk vinden met de tijd mee te gaan. Dat was aan onze vorige website niet meer te zien. We zijn dan ook erg blij met deze verandering! We hebben er bewust voor gekozen minder uitgebreid op alles in te gaan. Niet omdat we niet graag de juiste informatie geven, maar omdat we inmiddels weten dat teveel informatie de zaken niet duidelijker maakt. In veel gevallen hebben we persoonlijk contact met (potentiële) studenten en dat vinden we efficiënter èn prettiger.

Onze website is er nu dan ook vooral op gericht je te voorzien van basisinformatie over Elan, onze opleidingen en trainingen. Vervolgens nodigen wij je van harte uit contact op te nemen voor al je overige vragen. In een persoonlijk gesprek komen we immers veel sneller tot advies op maat.

Mocht je op de website iets lezen waar je vragen over hebt, bel ons dan, of vul het contactformulier in zodat we contact op kunnen nemen met jou.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×