Nieuwe samenwerkingspartner - Elan Training

15.02.22

Nieuwe samenwerkingspartner

A&O fonds Gemeenten en Elan Training slaan de handen ineen om gemeentelijk personeel vitaal en wendbaar te houden. Middels de subsidieregeling “Update!” wordt het voor medewerkers in de gemeentelijke sector extra aantrekkelijk om bij ons een opleiding te volgen. Wil je weten of jij hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

Informatie over Update!

Update! is een subsidieregeling speciaal voor (v)mbo-medewerkers in de gemeentelijke sector. Want veranderingen in gemeenten gaan steeds sneller en treffen vooral de functies op (v)mbo-niveau. Het betreft een grote groep: maar liefst 43% van de sector. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van deze medewerkers minder gebruik maakt van ontwikkel- en scholingsmogelijkheden. Speciale actie is nodig om iedereen te bereiken en daar draagt Update! aan bij. Update! is ontstaan vanuit de subsidieregeling ‘NL leert door’ van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Informatie over A&O fonds Gemeenten

A&O fonds Gemeenten is al bijna dertig jaar dé organisatie van en voor gemeenten. Opgericht door sociale partners, zoals: werkgevers en werknemersorganisaties VNG, FNV, CNV en CMHF. A&O fonds Gemeenten heeft tot doel Nederlandse gemeenten én hun medewerkers vitaal en wendbaar te houden, zodat zij optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving. Wij inspireren, ondersteunen en adviseren bij de ontwikkeling en professionalisering van organisatie en medewerker. www.aeno.nl

 

Deze ontwikkelmogelijkheid wordt jou aangeboden door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en A&O fonds Gemeenten. Kijk voor meer informatie op www.aeno.nl/update.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×