Wat is een jobcoach? - Elan Training | uitlegvideo jobcoach opleiding

02.01.20

Wat is een jobcoach?

Wil je weten of het beroep jobcoach bij je past? Bekijk dan onze uitlegvideo: wat is een jobcoach?

Dit is een korte animatie video waarin we uitleggen wat een jobcoach is. Handig als je zelf jobcoach denkt te willen worden, maar ook om aan cliënten uit te leggen wat ze van jou als jobcoach kunnen verwachten!

Uitlegvideo:

Wat is een jobcoach?

Als je overweegt om jobcoach te worden is het handig te weten wat dat inhoudt. Alles draait er immers om dat je werk vindt en doet wat bij je past. Voor een jobcoach gaat dat dubbel op: één keer voor jezelf en natuurlijk voor je cliënten! Tijdens de opleiding bij Elan Training kom je uiteraard alle ins en outs te weten over dit mooie beroep; over wet- en regelgeving, over theorie en praktijk, over bezieling en voldoening en nog veel meer. Maar voor je de keuze maakt om deze opleiding te volgen is het belangrijk te weten waar je ongeveer aan begint.

We hebben daarom een korte en simpele animatie video gemaakt. Die helpt niet alleen jou bij het maken van de juiste keuze voor een opleiding, maar kan ook handig zijn om aan cliënten te laten zien. Zo weten zij wat ze van jou mogen verwachten. Bewaar het linkje naar deze video dus goed, ook als je eenmaal gecertificeerd jobcoach bent!

Heb je naar aanleiding van dit filmpje en overige info op deze website nog vragen over het beroep of over onze gecertificeerde opleiding? Dan mag je natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen! We staan je graag te woord en kunnen waarschijnlijk al je vragen beantwoorden. In ons aanbod vind je bovendien allerlei handige informatie over de opleiding zelf, zoals gewenste ervaring en vooropleiding, kosten, duur van de opleiding, startdata etc.

We wensen je veel kijkplezier!

In dit korte, leerzame filmpje leggen aan jou of aan je cliënt uit wat een jobcoach is.
Kijktijd: nog geen 2 minuten

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×