Interne Jobcoachopleiding geaccrediteerd - Elan Training

11.08.20

Interne Jobcoachopleiding geaccrediteerd

De NVS heeft besloten de mbo-opleiding Interne Jobcoach te accrediteren voor 30 punten.

In aansluiting op een aanvraag die wij hebben gedaan en op basis van door ons aangereikte stukken en informatie, heeft de Nederlandse Vereniging voor Support (NVS) ons laten weten dat zij de opleiding die wij bieden accrediteren met 30 punten. De accreditatie is geldig voor 5 jaar.

Over NVS

De Nederlandse Vereniging voor Support (NVS) is vertegenwoordiger in de European Union of Supported Employment (EUSE) en heeft zich ten doel gesteld om het gedachtegoed van Supported Employment onder haar leden te verspreiden, borgen en te optimaliseren.

Supported Employment als visie en kwaliteitsmodel staat als verbindend element centraal in de kennisuitwisseling en erkenning van organisaties die zich aansluiten bij hun missie en doelstellingen. Op het domein van Jobcoaching en de werkwijze Supported Employment hebben zij het aanbod om ervaren en geschoolde jobcoaches te certificeren. Zij werken daarin samen met Blik op Werk, een landelijk onafhankelijk kennisinstituut, die accreditatie en behoud van kwaliteit in jobcoaching voor hen uitvoert en als strategisch partner samenwerkt aan kwaliteitsverbetering.

De Nederlandse vereniging heeft als missie om inclusie te bevorderen met methodisch begeleid werken voor alle personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×