Yvonne Vercoulen - Elan Training

Yvonne Vercoulen

RL Loopbaanprofessional, Jobcoach en Re-integratiecoach

Hallo, ik ben Yvonne. Sinds 2009 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling. De eerste 4 jaar van mijn carrière in de functie van intercedente en sinds 2013 in de zorg. Hoewel ik veel voldoening haalde uit het bemiddelen van mensen naar een passende baan merkte ik dat ik graag meer wilde betekenen. Door vanaf 2013 mijn carrière verder te ontwikkelen in de zorg kon ik het beste van beide vakgebieden combineren en ben ik (sollicitatie) trainingen en individuele coaching gaan geven aan deelnemers met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Sinds 2019 ben ik gestart met YouRtop en is het mijn missie geworden om talenten van mensen (in de breedste zin van het woord) boven water te krijgen zodat ze deze zo passend mogelijk in kunnen gaan zetten en werk weer een feestje wordt.

Informatie

yvonne@yourtop.nl 06-14635307
Beschikbaar: Ja
Regio: Den Bosch - Breda - Tilburg

Yvonne Vercoulen

Ik ben Noloc gecertifieerd RL Loopbaanprofessional en Noloc Erkend Jobcoach. Ook ben ik geschoold in de IRB (Individuele Rehabilitatie Benadering) en werk ik graag volgens motiverende gespreksvoering.
Vanaf december 2021 mag ik me Gecertificeerd Kernkwadrant trainer gaan noemen waardoor ik individuen en teams kan trainen in het effectief inzetten van talenten waardoor werkgeluk weer tot bloei kan komen, teams beter op elkaar ingespeeld zijn, en burn- of bore outs kunnen worden voorkomen.

Door een combinatie van bovenstaande specialismen ben ik in staat om een totaalplaatje aan te bieden in de begeleiding van mensen naar werk. Waar loopbaanbegeleiding stopt pak ik (indien nodig) door d.m.v. jobcoaching.
Begeleiding vindt plaats op basis van individuele coaching maar ook d.m.v. groepstrainingen.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.yourtop.nl

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×