Wim de Groot - Elan Training

Wim de Groot

Jobcoach en jobhunter

Mijn naam is Wim de Groot, een ondernemer in hart en nieren en oprichter van De Groot Advies & Coaching. Ik heb één zoon en ben inmiddels een trotse opa van een kleindochter. In mijn vrije tijd kook ik graag en hou ik ervan om met vrienden te borrelen en te eten met een goed glas wijn. Samen urenlang genieten in een ongedwongen sfeer bij een knisperend houtvuurtje: ik vind het heerlijk! Het zit in mijn hart om te zorgen voor mensen. En dat zorgen voor anderen, dat vertaal ik door naar mijn rol als jobcoach en jobhunter.

Informatie

wim@dg-adviesencoaching.nl 06-53980731
Beschikbaar: Ja
Binnen een straal van 40 kilometer rondom Breda

Coaching is zoals rijden op een tandem.

Je wil ergens naartoe en zit dus vooraan op de tandem met het stuur in handen. Jij bepaalt het einddoel van onze rit en ook op welke manier we er naar toe rijden. Ik zit achteraan op de tandem en ondersteun jou vanuit die positie. Ik hou je einddoel in het vizier en help je beslissingen te nemen op moeilijke kruispunten zonder het stuur van je over te nemen. Als het nodig is trap ik mee, maar jij bepaalt het tempo!

www.dg-adviesencoaching.nl

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×