Wilko Post - Elan Training

Wilko Post

Jobcoach

Mijn passie en mijn levensweg heb ik gevonden in het verbinden van mensen, het échte luisterend oor zijn en te helpen waar ik kan bij de persoonlijke ontwikkeling. Deze passie is tot op de dag van vandaag vurig aanwezig en een onderdeel van mijn ‘zijn’! Na een aantal jaar werkzaam te zijn in mijn vakgebied, arbeid en ontwikkeling, en veel te hebben geleerd heb ik besloten om mijn levensweg te vervolgen op het gebied van coaching binnen het sociale domein. Ik geloof in een inclusieve samenleving en wil daar erg graag mijn steentje aan bij dragen. In een inclusieve samenleving mag iedereen meedoen. Mag iedereen zijn/haar geluk nastreven. Vooral mensen binnen dit sociale domein voelen zich vaak niet gehoord of niet volledig begrepen. Daar wil ik wat aan doen. Daar ligt mijn kracht! En daarom ben ik Wilkowerkt gestart… want Wilko werkt!

Informatie

wilko@wilkowerkt.nl 06-14675653
Beschikbaar: Ja
Beschikbaar in de regio: Rotterdam Rijnmond, Haaglanden, Zuid-Hollandse eilanden, West-Brabant.

Kansen brengen je verder

Dagelijks worden we geconfronteerd met kansen.. kansen op die ene baan, op die ene relatie of verbintenis, op die ene aankoop, op die ene stap die je dichter brengt bij innerlijk geluk!

De ervaringen die ik heb opgedaan met taken op het gebied van poortwachter & instroom, doelmatigheid & rechtmatigheid, matching & uitstroom waarbij ik verantwoordelijk was voor het beheer van een caseload, maken dat ik snel tot resultaten kom en daarbij zorg voor duurzame uitstroom. Door een constructieve bijdrage te leveren aan het behalen van het persoonlijk geluk van mijn klanten zijn ze na deelname weerbaarder en zelfredzamer en is de kans op uitval minimaal.

Vanuit deze ruime en veelzijdige ervaring ben ik in staat om situaties en mensen goed in te schatten en deze creatief en oplossingsgericht te benaderen, kan ik mensen goed motiveren en ben ik duidelijk en overtuigend. Door mijn open en directe aanpak ervaren deelnemers mij als eerlijk en benaderbaar. De persoonlijke coaching wordt daardoor doelgericht en effectief.

Omdat ik mij prettig voel in situaties waarin ik veel initiatief moet nemen, contacten moet leggen en een netwerk moet onderhouden lukt het mij iedere keer weer om deelnemers op de juiste plek te krijgen. Ze krijgen kansen die ze normaal misschien over het hoofd zouden zien of zelf niet op waarde weten te schatten.

www.wilkowerkt.nl

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×