Tim Havelaar - Elan Training

Tim Havelaar

Jobcoach

Ik werk inmiddels 14 jaar als re-integratie adviseur en jobcoach en ben door cliënten gedreven, betrokken, enthousiast en vasthoudend genoemd, maar één ding is zeker: als ik voor iets of iemand ga, dan doe ik dat met hart en ziel!

Informatie

tim.havelaar@telfort.nl 06-46630480
Beschikbaar: Ja
Regio: Apeldoorn - Deventer - Zutphen

Ieder mens is anders, heeft een eigen verhaal, kent uiteenlopende talenten en onvermoede kwaliteiten.

Samen met jou ga ik in gesprek over wat jouw drijfveren zijn en wat je wilt bereiken. Jouw wensenzijn het uitgangspunt, ik luister met inlevingsvermogen naar je levensgeschiedenis en je doelen en voeg daar nog wat suggesties mijnerzijds aan toe (zoals talenten die ik meen bij je te zien en die je zelf wellicht nog niet voor mogelijk houdt). Naast open, eerlijk en nieuwsgierig ben ik ook kritisch, realistisch en bovenal praktisch, iets moet (op termijn) wel haalbaar zijn. Hier ben ik vooraf graag duidelijk in, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Je helpt iemand soms beter op weg door een spiegel voor te houden. Om je te activeren sta ik naast je, toon interesse, breng structuur aan en zorg dat je je gesteund voelt als je activiteiten gaat ontplooien, ‘dingen gaat doen’.
We gaan samen op weg, jouw doel tegemoet, volgens een vooraf (globaal) uitgestippelde route én laten ons verrassen door wat ons pad kruist, we onderzoeken onvoorziene mogelijkheden als er zich kansen aandienen. Jij bepaalt het tempo, ik geef je ruimte of een duw in de goede richting als je stil dreigt te vallen, het even niet weet of steun zoekt na een eventuele tegenslag. Om jouw doel te behalen zet ik zo nodig mijn netwerk in.

Specialismen:

  • UWV-trajecten
  • 2e spoor
  • Outplacement
  • Jobhunting

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×