Sigrid van der Laan - Elan Training

Sigrid van der Laan

Jobcoach en Loopbaanadviseur

Mijn naam is Sigrid van der Laan en ik werk sinds 2017 als jobcoach bij de Gemeente Amsterdam. In 2018 heb ik de opleiding tot jobcoach van Elan Training met succes afgerond en sinds 2019 ben ik register jobcoach (Noloc). Ik begeleid mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege een fysieke, mentale, emotionele of psychische beperking naar een betaalde functie op de reguliere arbeidsmarkt, aan de hand van de methode Supported Employment. De meeste mensen die ik begeleid, vallen onder de Participatiewet en de Banenafspraak, staan al in het doelgroepenregister of komen hier via de praktijkroute in terecht. Ik doe coaching on the job tijdens en na de inwerkperiode, voer loonwaardebepalingen uit t.b.v. loonkostensubsidie en adviseer werkgevers voorafgaand en tijdens het dienstverband.

Informatie

s.van.der.laan@amsterdam.nl 020-2528325 / 06-82974928
Beschikbaar: Nee
Ik sta altijd open voor vragen of om te sparren met iemand.

Daarnaast ben ik erkend loopbaanprofessional en voer ik vanuit mijn eigen praktijk, Van der Laan Loopbaanadvies, outplacement- en loopbaantrajecten uit, waaronder het Ontwikkeladvies NL Leert Door. Voor meer informatie: www.sigridvanderlaan.nl.

Ik ben lid van de ledenraad van de Noloc.

 

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×