Patrick Verveer - Elan Training

Patrick Verveer

Jobcoach en Teammanager

Mijn naam is Patrick Verveer. Begin 2018 werd ik getriggerd door vrijwilligerswerk te doen in het Sociaal Domein in een voetbalstadion. Het helpen van mensen met een beperking trok mij zo aan, dat ik in mei 2021 begonnen ben met de opleiding tot gediplomeerd jobcoach bij Elan Training. Mijn jobcoachdiploma op hbo-niveau behaalde ik in december 2021. Daarnaast werk ik al jaren met jong professionals bij een Betaald Voetbal Organisatie waar ik spelers begeleid als Teammanager om hun voetbaldroom te ondersteunen naar die gewilde toekomst als voetbalprof.

Informatie

Beschikbaar: Nee

Patrick Verveer

Van “Onbewust bekwaam naar Bewust bekwaam” werd mijn lijfspreuk, ik bleek al veel dingen uit een natuurlijk automatisme en met veel liefde te doen, dankzij de Jobcoachopleiding werd dit omgezet naar bewust bekwaam.

Na een mooie stage bij Schroeder en een vervolg bij Particibaan, ben ik nu werkzaam als jobcoach aldaar. In 2022/2023 hoop ik te kunnen starten met de Senior Jobcoachopleiding bij Elan Training.

Werkzaam met diverse doelgroepen zoals Wajong en Statushouders in Werk-fit en Werk Ontwikkel Trajecten voor gemeenten en het UWV.

LinkedIn 

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×