Milou Vissers - Elan Training

Milou Vissers

Jobcoach

Hi! Mijn naam is Milou Vissers, woonachtig in Maastricht en sinds november 2018 werkzaam als jobcoach voor de gemeente Sittard-Geleen. In juni 2020 heb ik de opleiding tot gecertificeerd jobcoach afgerond bij Elan. De theorie pas ik inmiddels toe in de dagelijkse praktijk. Als jobcoach bij de gemeente ben ik breed inzetbaar. Ik coach hoofdzakelijk bijstandsgerechtigden naar werk en op de werkplek. Concreet houdt dit in dat ik zowel sollicitatietrainingen geef aan de voorkant, maar ook de coaching verzorg bij de werkgever op de werkplek.

Informatie

milou.vissers@sittard-geleen.nl 06-31773006
Beschikbaar: Nee
Ik sta altijd open om te sparren over vakgebied gerelateerde zaken.

De doelgroep varieert van jongeren, alleenstaande moeders, 55+ ers die het lastig vinden weer aan werk te komen tot statushouders. Dit verzorgen wij op individueel niveau, maar we hebben ook groepsdetacheringen. In deze laatste situatie wordt een groep werkzoekenden geplaatst bij éénzelfde bedrijf beredeneerd vanuit het mixed-people concept. Een mix van bijv. jong-oud en autochtoon-allochtoon.
Ik ben bereikbaar op milou.vissers@sittard-geleen.nl of 06-31773006. Hoor graag van je indien ik wat voor je kan betekenen.

 

www.sittard-geleen.nl

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×