Menno van den Berg - Elan Training

Menno van den Berg

Jobcoach

Mijn collega’s kennen mij als een enthousiaste, gedreven persoon met een praktische aanpak. Ik probeer altijd de mensen om me heen te motiveren en te coachen met mijn positieve en eerlijke instelling. Ik vind het erg belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan, dat geeft mij energie.

Informatie

Mvdberg70@kpnmail.nl 06-53384447
Beschikbaar: Ja
Beschikbaar in de regio Noord-Brabant

Menno van den Berg

De inmiddels behaalde cursussen van leermeester, examinator, FEM examinator en gewichtsconsulent zullen mij in de toekomst als jobcoach helpen bij de competenties die je nodig hebt als loopbaanadviseur.
Het motiveren en coachen van mensen is me op het lijf geschreven. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de persoon en ik ben van nature empathisch. Zelfreflectie vind ik ook erg belangrijk. Mijn kracht als jobcoach ligt in de horeca, maar ik zal me nog wel verder moeten ontwikkelen in andere branches. Het plannen en organiseren doe ik mijn hele werkende leven met lange horeca ervaring. Ook een hands-on mentaliteit en doorzettingsvermogen op de werkvloer behoort tot mijn kwaliteiten.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×