Fanny Mustamu - Elan Training

Fanny Mustamu

Jobcoach

In mijn werk als jeugdhulpverlener bij Kwintes zag ik ooit een cliënt opbloeien door vrijwilligerswerk waardoor ze meer beschikbaar kon zijn voor haar kind. Mijn interesse was gewekt! In 2017 heb ik me om die reden bij Elan Training om laten scholen tot jobcoach. Sindsdien stap ik nog steeds vol hoop, enthousiasme en creativiteit in een coachingstraject om de zelfkennis te vergroten waardoor het zelfvertrouwen groeit en de coachee zelfregie pakt.

Informatie

f.mustamu@kwintes.nl 06-11593857
Beschikbaar: Ja
Gedeeltelijk beschikbaar. Regio Amersfoort.

Sinds 2017 ben ik bij Kwintes  werkzaam als jobcoach. Ik ben verbonden aan drie locaties: slachtoffers van huiselijk geweld en mensenhandel, ex-daklozen met verslavingsproblematiek en beschermd wonen voor mensen met een psychiatrische achtergrond.

In 2021 heb ik mijn opleiding tot loopbaancoach afgerond voor MISI coaching, mijn eigen online praktijk voor loopbaancoaching en imagoadvies. Samen creëren we jouw innerlijke- en uiterlijke transformatie. Voor MISI coaching ben ik gedeeltelijk beschikbaar. Ik pak alle loopbaanvraagstukken op waar sprake is van een laag zelfbeeld.

Daarnaast ben ik content maker bij Kwintes. Ik portretteer verhalen over herstel.

www.misicoaching.nl

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×