Debby Lauwers - Elan Training

Debby Lauwers

Jobcoach

Mijn naam is Debby Lauwers en ik ben 1 september 2020 begonnen als jobcoach binnen DZB. DZB is een re-integratie bedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In mei 2021 heb ik mijn Jobcoach diploma behaald bij Elan Training. Hiervoor heb ik 8 jaar bij GGZ Rivierduinen Leiden gewerkt als begeleider op een acute opnamekliniek en als casemanager binnen een FACT-team. Als casemanager kwam ik op veel verschillende plekken, zo ook DZB. Op deze manier heb ik kennis gemaakt met het bedrijf en ben ik ervan overtuigd geraakt dat dit de werkplek is waar ik onderdeel van wil uitmaken.

Informatie

Beschikbaar: Nee

Als jobcoach begeleid ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op de werkplek en ondersteun ik hen o.a. bij het ontwikkelen van werknemersvaardigheden. Het doel is dat een medewerker gevraagde werkzaamheden op de werkplek naar behoren kan uitvoeren, met als gevolg dat de medewerker ook met plezier naar het werk gaat.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om mij in de natuur te begeven, te fotograferen en met planten bezig te zijn. Ik haal energie uit menselijk contact en vind humor en plezier essentiële aspecten in het leven. Ik houd van reizen naar verre landen en deze al backpackend te verkennen.

LinkedIn

Ik ben Register Jobcoach

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×