Chris Slump - Elan Training

Chris Slump

Jobcoach

Mijn naam is Chris Slump. Ik ben 36 jaar oud en ben al bijna 8 jaar werkzaam als jobcoach. Ik werk nu voor Gewoon Anders Doen B.V. in Zuidbroek. Ik ben werkzaam in de regio’s Groningen, Drenthe en Friesland. Ik woon samen met mijn vriendin en dochter in Drachten.

Chris Slump

Ieder mens moet de mogelijkheid krijgen om mee te doen aan de participatiemaatschappij.
Of iemand deze mogelijkheid ook daadwerkelijk krijgt, is afhankelijk van de wijze waarop de maatschappij rekening kan en wil houden met de wensen en mogelijkheden van ieder individu.
De participatiemaatschappij moet volgens ons geen middel worden om alle mensen in hetzelfde keurslijf te persen. Er moet ruimte blijven voor mensen die vanwege een beperking of gebrek afwijken van algemeen geldende normen. Deze mensen geven de samenleving namelijk kleur.
Wij zien het als een vanzelfsprekendheid en onze verantwoordelijkheid dat voor deze mensen extra inspanningen gedaan moeten worden, om ook voor hun kansen te creëren om mee te doen aan de participatiemaatschappij of zelfs uit te stromen richting de reguliere arbeidsmarkt. Door ze de vaardigheden aan te leren die nodig zijn en ze te trainen in het inventief en doeltreffend werken en door werkgevers een rol te geven.

Gewoon Anders Doen B.V.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×