Dubbel feest bij Elan Training!! - Elan Training

25.04.22

Dubbel feest bij Elan Training!!

Dubbel feest bij Elan Training!!

Elan Training heeft met vlag en wimpel een dubbele audit doorstaan. We zijn de kritische audits van het NRTO én het CRKBO zonder opmerkingen doorgekomen. We zijn ontzettend blij dat we de komende vier jaar beide keurmerken mogen gaan voeren. Ook voor onze studenten een heuglijk moment, omdat ze op korte termijn ook het STAP-budget kunnen aanvragen als ze starten met één van onze opleidingen.

Momenteel bereiden we ons voor op de volgende audit. Onze Loopbaancoachopleiding op hbo-niveau zal na toetsing door Hobeon als één van de eerste het predicaat Noloc-erkende Loopbaancoachopleiding mogen gaan voeren. Nog voor de zomer 2022 verwachten we ook deze audit met goed gevolg af te ronden.

In het bijzonder wil ik Elles Baatje, Miranda van der Tholen, Ramon Blenderman, kantoor Elan Training en onze samenwerkingspartner Dé Nova van harte bedanken voor alle noeste arbeid en inzet.

Met vriendelijke groet,
Arnold Boender
Directeur Elan Training

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×