De Geershof - Elan Training

Locatie

De Geershof

De eerste locatie van Elan Training is De Geershof in Ulvenhout. Deze centraal gelegen accommodatie in de buurt van Breda is al jaren een geliefde basis voor onze opleidingen en trainingen.

We hebben ervaren dat de bosrijke omgeving van onze locatie De Geershof in Ulvenhout een bijzonder aangename uitwerking heeft op onze studenten. Het karakteristieke pand waarin we samenkomen biedt gelegenheid om gezellig samen te zijn en om je terug te trekken in je eigen kamer. Door de dag heen wordt door onze koks gezorgd voor heerlijke maaltijden!

Karakteristiek pand

De Geershof is een karakteristiek pand uit de jaren ’30. Er is plaats voor groepen tot ongeveer 40 personen. Het pand biedt vanuit een fraaie entree toegang tot een gezellige huiskamer, keuken, toiletgroep en kantoren. De trap naar boven leidt naar een ruim aantal slaapkamers en een aantal sanitaire faciliteiten (douche, toilet). Onze studenten vinden in de Geershof de rust en gezelligheid die past bij onze manier van lesgeven. Met voldoende mogelijkheden tot privacy wordt er in gezamenlijkheid gewerkt aan de doelen die passen bij de opleiding of training.

De Geershof heeft een gunstige verbinding met nabijgelegen snelweg en ligt desondanks in een rustig natuurgebied. De bosrijke omgeving en enorme tuin bieden een prettige ruimte voor buitenactiviteiten. Het is er prachtig in alle seizoenen!

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×