Arnold Boender nieuwe directeur Elan Training - Elan Training

01.01.20

Arnold Boender nieuwe directeur Elan Training

Voordat ik mijzelf voorstel wil ik allereerst mijn voorganger Frans Griffioen en zijn partner Ina Nederveen bedanken voor hun vertrouwen in mij om het fantastische opleidingsinstituut te mogen gaan leiden dat zij hebben opgebouwd in de afgelopen 35 jaar.

Frans Griffioen schreef in zijn afscheidsbrief de zeer toepasselijke woorden; “A RICH PAST AND A BRIGHT FUTURE”. Elan Training heeft zich in de achterliggende 35 jaar ontwikkeld tot de grootste aanbieder en uitvoerder van Jobcoachopleidingen in Nederland, zowel voor vrije inschrijvers als in-company. Ik kijk ernaar uit om vanuit deze rijke historie te mogen gaan werken aan een prachtige toekomst, A BRIGHT FUTURE!

Over mij

Mijn naam is Arnold Boender. Na werkzaam te zijn geweest binnen Defensie, Justitie en het sociaal domein (gemeenten), ben ik sinds 2013 actief met mijn eigen trainingsbureau Boender Training & Coaching als gedragstrainer en coach binnen het sociaal domein.

Sinds 2017 ben ik steeds meer verbonden geraakt met Elan Training als trainer/adviseur. Gezien het unieke opleidingsconcept en de doelgroep waarvoor Elan Training professionals opleidt, voelde ik me direct onlosmakelijk verbonden met Elan Training. Toen Frans en Ina mij vroegen of ik Elan Training wilde overnemen, heb ik geen moment getwijfeld. Ik ben zeer verheugd dat ik, samen met mijn ambitieuze en betrokken Elan Training-team, verder mag werken aan een mooie toekomst voor Elan Training.

Visie Elan Training

Ook vanaf 2020 blijft de visie van Elan Training hetzelfde, dit is waar we het voor doen :

 Kwaliteit van leven voor mensen die intensieve en extra ondersteuning en coaching behoeven om gelijkwaardig te kunnen participeren en kunnen delen in de maatschappij.
 Geen tweedeling, maar écht en eerlijk delen.
 Voor eenieder – van welke afkomst ook – een volwaardige plek in het sociale leven.

Frans Griffioen blijft de komende periode verbonden aan Elan Training als adviseur. Fijn om gebruik te kunnen en mogen maken van het netwerk en de uitgebreide kennis van Frans.
Ina Nederveen draagt haar taken als officemanager over aan Elles Baatje.

Hartelijke groet en welkom bij Elan Training!

Arnold Boender

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×