Werken met nieuwkomers / statushouders - Elan Training

Werken met nieuwkomers / statushouders

Inzicht in cultuur en migratieverhaal van vluchtelingen

Nederland kent diverse migratiestromingen. Vluchtelingen zijn een groep migranten die veel in het nieuws komen. Tussen 2014 en nu zijn er relatief veel mensen uit Syrië, Eritrea en Afganistan naar Nederland gekomen. Wat maakt vluchtelingen anders dan arbeidsmigranten? Welke invloed heeft het migratieverhaal van vluchtelingen op hun handelingen en communicatie. Als professional wil je kunnen voorbereiden op omgang met nieuwkomers met een vluchtelingachtergrond.

Werken met nieuwkomers/statushouders

Wat leer je?
Je krijgt meer achtergrondkennis over de diverse vluchtelingenstromen die in de laatste decennia naar Nederland zijn gekomen. Daarnaast staan we stil bij onze eigen rol in de communicatie met en integratie van mensen met een vluchtelingverhaal.

Voor wie?
Voor iedereen die werkt of wil werken met nieuwkomers en wil investeren in kennis over andere culturen én efficiënter wil leren communiceren met mensen met een vluchtelingachtergrond.

Startdata

Meld je aan!

Elan Training biedt interne opleidingen (op onze locaties) of incompany opleidingen (bij jouw organisatie) op het gebied van Werk en Inkomen. Wanneer een hele afdeling getraind wordt kan het een aantrekkelijk idee lijken om ons naar jouw organisatie toe te halen, en als het gewenst is doen we dat uiteraard! Toch wijzen we ook graag op de voordelen van opleiden op ónze locaties. We zijn hier namelijk van alle gemakken voorzien!

Deze training wordt uitsluitend incompany aangeboden. Mocht je de mogelijkheden willen bespreken, vul dan hieronder het contactformulier in.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×