Voice dialogue - Elan Training

Voice dialogue

In gesprek met jezelf

Voice dialogue is de psychologie van de ikken. Het is een niet oordelende manier van kijken naar de menselijke psyche. Ieder mens bestaat uit verschillende subpersonen en een bewust ego. De ikken in je hoofd voeren soms hele gesprekken met elkaar en dat kan vermoeiend of verwarrend zijn. Voice dialogue helpt je de ikken van elkaar te onderscheiden en zo wat helderheid en rust in je hoofd te brengen. Dit proces brengt bewustwording en keuzevrijheid.

Voice dialogue

Wat leer je?
In deze twee uur maak je kennis met voice dialogue. Je wordt je bewust(er) van (een aantal van) je eigen primaire subpersonen en het verschil met je bewuste ego. Je leert je zelf(en) beter kennen en krijgt een inkijkje in het proces in je hoofd. Het is een interactieve workshop waarin ik je uitnodig ook letterlijk in beweging te komen.

Voor wie?
Voor iedereen die kennis wil maken met voice dialogue en zijn eigen ikken (beter) wil leren kennen

Startdata

Meld je aan!

Elan Training biedt interne opleidingen (op onze locaties) of incompany opleidingen (bij jouw organisatie) op het gebied van Werk en Inkomen. Wanneer een hele afdeling getraind wordt kan het een aantrekkelijk idee lijken om ons naar jouw organisatie toe te halen, en als het gewenst is doen we dat uiteraard! Toch wijzen we ook graag op de voordelen van opleiden op ónze locaties. We zijn hier namelijk van alle gemakken voorzien!

Deze training wordt uitsluitend incompany aangeboden. Mocht je de mogelijkheden willen bespreken, vul dan hieronder het contactformulier in.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×