Van functiebeperking naar inzetbaarheid - Elan Training

Van functiebeperking naar inzetbaarheid

Optimaal werken met technische ondersteuning bij een functiebeperking

Werken met een functiebeperking kan een uitdaging zijn. Wij nemen je mee in ondersteunende technologie voor het werken met een motorische- of visuele beperking. Door de inzet van ondersteuning zijn werknemers in staat om optimaal te werken en de bestaande beperking te reduceren.

Inschrijving voor deze workshop is gesloten.

Van functiebeperking naar inzetbaarheid

Wat leer je?
We beiden praktische handvatten voor het inzetten van ondersteunende technologie in een werksituatie. Zo belichten we problemen die kunnen ontstaan bij overcompensatie, hoe je deze kunt signaleren en juist kunt doorverwijzen. Daarnaast geven we praktijkvoorbeelden waarbij diverse technologieën worden gedemonstreerd.

Voor wie?
Deze workshop is voor jobcoaches die medewerkers met een visuele of motorische beperking ondersteunen of begeleiden en meer willen weten over ondersteunende technologie.

 

 

Startdata

Meld je aan!

Elan Training biedt interne opleidingen (op onze locaties) of incompany opleidingen (bij jouw organisatie) op het gebied van Werk en Inkomen. Wanneer een hele afdeling getraind wordt kan het een aantrekkelijk idee lijken om ons naar jouw organisatie toe te halen, en als het gewenst is doen we dat uiteraard! Toch wijzen we ook graag op de voordelen van opleiden op ónze locaties. We zijn hier namelijk van alle gemakken voorzien!

Deze training wordt uitsluitend incompany aangeboden. Mocht je de mogelijkheden willen bespreken, vul dan hieronder het contactformulier in.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×