Training Personal Branding - Elan Training

Personal Branding

Een geweldige, interactieve training waar je meteen mee verder kunt!

Personal Branding brengt jouw unieke combinatie van karakteristieke eigenschappen in kaart. Het biedt inzicht in je positieve eigenschappen en hoe je het deze het beste kunt inzetten.

Personal Branding

Voor wie?

We hebben deze training ontwikkeld voor jobcoaches, klantmanagers, re-integratie consultants en andere professionals in het sociaal domein, die zich persoonlijk binnen een organisatie en het werkveld op de kaart willen zetten. Deze training is uitermate geschikt voor professionals die een baan willen vinden, een baan hebben en toe zijn aan een volgende stap of aan de slag willen als zzp-er. Ook kunnen de opgedane technieken perfect worden ingezet bij de begeleiding van je klanten.

Resultaat

Aan het eind van deze training heb je antwoord gekregen op de volgende vragen:

  • Hoe werkt Personal Branding?
  • Hoe pas je Personal Branding toe om een baan of opdrachtgevers te vinden?
  • Wat is je echte passie?
  • Wat zijn jouw talenten in jouw eigen visie en in die van anderen?
  • Welke eerste indruk maak jij?
  • Wat zijn jouw ‘scherpe randjes’?
  • Hoe zet je jouw scherpe randjes om in kansen om werk te vinden of te creëren?

Inhoud programma

Tijdens de training ga je op zoek naar jouw unieke eigenschappen en hoe je deze kunt inzetten. Ook leer je jouw ‘scherpe’ randjes’ te ontdekken. Dit kan soms confronterend zijn, maar het zal vooral verhelderend en inspirerend zijn. Je leert hoe je deze scherpe randjes kunt omzetten in iets positiefs. Tijdens de training beantwoord je vragen zoals: ‘Wat en wie ben jij?’, ‘Waar heb jij plezier in?’ en ‘Welke ambitie en dromen heb je voor de komende jaren?”.

Trainer Bernadette Vrijling

De training wordt gegeven door Bernadette Vrijling. Sinds 2017 werkt Bernadette samen met Elan Training en helpt zij verschillende organisaties als trainer en adviseur o.a. op het gebied van Personal Branding. Door haar ervaring geeft zij mensen praktische handvatten die onmiddellijk toegepast kunnen worden. Ze weet mensen te stimuleren!

Startdatums

Schrijf je in!

Elan Training biedt interne opleidingen (op onze locaties) of incompany opleidingen (bij jouw organisatie) op het gebied van Werk en Inkomen. Wanneer een hele afdeling getraind wordt kan het een aantrekkelijk idee lijken om ons naar jouw organisatie toe te halen, en als het gewenst is doen we dat uiteraard! Toch wijzen we ook graag op de voordelen van opleiden op ónze locaties. We zijn hier namelijk van alle gemakken voorzien!

Selecteer een leslocatie:

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×