Ideale break

Elan Summerschool

In de zomer biedt Elan Training een speciaal programma aan: Elan Summerschool.

Elan Summerschool is de ideale manier om tijdens je vakantie of rustige periode te werken aan persoonlijke ontwikkeling en verdieping op je vakkennis. Het zomerseizoen 2020 is inmiddels afgerond, maar in 2021 verwachten we weer een nieuwe reeks trainingen aan te kunnen bieden. Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je graag op de hoogte gehouden wordt.

  • 19 juli 2021

Elan Summerschool

In 2020 hebben we onze eerste editie van Elan Summerschool uitgevoerd. Maar liefst 34 trainingen werden geboden! Door Corona lieten we de trainingen in aangepaste vorm doorgaan en dat was een succes. We verwachten daarom in 2021 weer een Elan Summerschool te presenteren.

De Elan Summerschool editie 2020 is inmiddels afgelopen. In 2021 gaan weer een nieuwe editie te starten, dit zal zijn van 19 juli tot 13 augustus 2021. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Het programma voor 2021 is nog onbekend. Heb je behoefte aan een bepaalde training die jij graag aangeboden zou zien tijdens onze volgende Summerschool? Laat het ons dan weten.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×