Aanbod - Elan Training

Elan Training

Opleidingsaanbod

Elan Training biedt opleidingen en trainingen op 2 prachtige locaties in Nederland, namelijk in Ulvenhout en Kring van Dorth. Daar zijn we van alle gemakken voorzien. Maar we komen desgewenst ook naar je toe!

Er even tussenuit

Intern of incompany?

Elan Training biedt interne opleidingen (op onze locaties) of incompany opleidingen (bij jouw organisatie) op het gebied van Werk en Inkomen. Wanneer een hele afdeling getraind wordt kan het een aantrekkelijk idee lijken om ons naar jouw organisatie toe te halen, en als het gewenst is doen we dat uiteraard! Toch wijzen we ook graag op de voordelen van opleiden op ónze locaties. We zijn hier namelijk van alle gemakken voorzien!

Onze accommodaties bieden ruimte aan zeer grote groepen. Zo zijn er verschillende openbare ruimtes, bieden we meer dan genoeg slaapkamers en genieten we er van de natuurlijke, bosrijke omgeving met bijbehorende rust. Voor het all inclusive gevoel zorgen we door gedurende de dag heerlijke, verse maaltijden uit eigen keuken te verzorgen. Hierdoor is iedereen er even tussenuit en kan er volledige focus zijn voor de training of opleiding. Het enige wat we hier missen is de afleiding van dagelijkse werkzaamheden!

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×