Open Inschrijving - Elan Training

Elan Training

Open Inschrijving

We bieden in Ulvenhout en Kring van Dorth in principe hetzelfde opleidings- en trainingsaanbod. Het comfort, de sfeer, de kwaliteit en de inhoud zijn dus op beide locaties gelijk. Kies gerust de locatie die het beste bij je past. Als een training of opleiding slechts op één locatie gegeven wordt zullen we dat er expliciet bij vermelden.

Vraaggestuurd

Maatwerk opleidingsaanbod

Hoewel het opleidingsaanbod in principe op alle locaties gelijk is, werken we vraaggestuurd. Dus wanneer bijvoorbeeld in het midden van ons land veel vraag blijkt naar een bepaalde training, kan het zijn dat we die in Ulvenhout extra inplannen. Wanneer een opleiding of training specifiek op één locatie wordt gegeven, staat dat erbij vermeld. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de inhoud en toepassing van onze opleidingen.

Bovendien bieden we regelmatig wisselende workshops. Zelfs in vakantieperiodes. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens onze Summerschool bijgepraat worden over Arbeidsrecht, of meer leren over het vergroten van je werkplezier. Al deze trainingen vind je terug in ons opleidings- en trainingsaanbod.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×