Incompany Opleidingen - Elan Training

Incompany

Opleidingen

Hier vind je een overzicht van alle incompany opleidingen die Elan Training kan geven. Uiteraard kunnen we ook in overleg ons aanbod afstemmen op de wensen van de organisatie.

Incompany opleidingen

Opleidingstraject op maat

Elan Training past het incompany opleidingsaanbod aan op de vraagstukken van een organisatie. Eerst maken wij in een Meet & Greet bijeenkomst uitgebreid kennis met je organisatie, gevolgd door een intake met jou en je medewerkers. Wij helpen je om je organisatievraagstuk te vertalen in het actuele opleidingsvraagstuk. Vervolgens ontwerpen wij een opleidingstraject op maat, waarbij we jou nauw betrekken. Ben je tevreden, dan gaan we door met de ontwikkeling van het programma. Zo zorgen wij ervoor dat het incompany traject een bijdrage levert aan de professionele ontwikkeling van zowel je organisatie als je medewerkers.

Nazorg
Ten behoeve van de nazorg en borging van de resultaten stellen we samen met jou een nazorgplan op. Dit nazorgplan bevat een aantal leerinterventies, zoveel mogelijk op de werkplek. Met terugkomdagen zorgen we voor borging van het geleerde en spelen wij in op actuele ontwikkelingen in het werkveld van je organisatie.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×